KolIkea_22 - page 10

10
חורף 4-3102
| 22
קולאיקאה
ראשון לציון
צוות באור הזרקורים –
מחלקת מסעדות
, מנהלת תחום מסעדות,
נטלי אסא
מאת:
חנות ראשל”צ.
ש
מי נטלי אסא ואני מנהלת את
תחום המסעדות בחנות ראשל”צ.
לצידי 2 מנהלי מחלקות שעוזרים
לי בכל המשימות: מנהל המסעדה רפאל
מלכה, שנכנס לתפקיד לאחרונה והשף צחי
שמעוני שנמצא אתנו באיקאה כבר 31 שנה.
בנוסף, יש לנו 6 אחמ”שים: 4 אחמ"שים
במסעדה, אחמ”ש אחד במטבח ואחמ”ש
אחד בחדר אוכל עובדים. אליהם מצטרפים
אחראי חנות שבדית ומחסנאי אחד. כולנו יחד
מנהלים כ- 06 עובדים בכל תתי המחלקות
השונות.
תחום המסעדות מונה 4 תתי
מחלקות:
מסעדת עובדים –
מסעדת העובדים פתוחה לכלל העובדים
ודואגת להם לאוכל ולשתייה וכמובן מקום
להירגע ולנוח. חדר האוכל משמש גם כמקום
למפגשים חברתיים בין העובדים בו הם
יושבים, מדברים וחולקים חוויות יחד.
מסעדת לקוחות/אספרסו בר –
שתי המחלקות ממוקמות בסוף הקומה
העליונה, מכילות כ 005 מקומות ישיבה
ומאכילות כ- 0021 איש ביום (יום ירוק).
המסעדה שלנו הינה שבדית-ישראלית
ובאמצעות התפריט המגוון שלנו אנו מעניקים
ללקוחות חוויה קולינרית שמשלבת את שני
הטעמים ויוצרת חוויה ייחודית.
(נקניקיות ופלאפל) -
EXIT
המחלקה ממוקמת ביציאה מהחנות, ותפקידה
העיקרי הוא לחזק את תדמית 'מחיר הערך'
) של איקאה רגע לפני שהלקוח
Best Value
(
עוזב את החנות ולהשאיר עליו רושם חיובי
נוסף. על מנת להשיג את המטרות הללו אנו
מגישים מגוון מנות במחירים נמוכים במיוחד.
חנות שוודית -
לקחת את הטעם השוודי הביתה זוהי אחת
הדרכים החזקות ביותר לתמוך בזהות
השוודית וזוהי מטרתה העיקרית של מחלקה
זו. החנות מכילה מוצרים משוודיה ומגוון
המוצרים בה מאפיין את התרבות השוודית.
ניתן למצוא בה דגים לצד עוגיות, שוקולדים
לצד חטיפים מלוחים ועוד... הכול כמובן
במחירים שרק אנחנו יכולים להציע, כך
לקוחות רבים יכולים ליהנות מהיצע המוצרים
שלנו גם בביתם.
בכל המחלקות שציינתי יש עובדים שיוצרים
עבודה של חנות שלמה: מבשלים, מגישים,
מוכרים, מקבלים סחורות, מבצעים בייסיק
בכל רגע נתון, שוטפים כלים, מנקים שולחנות
ונותנים את השרות הטוב ביותר ללקוח.
האחמ”שים בתחום דואגים שהעבודה תעשה
בשילוב מופתי של כל תתי המחלקות ותביא
להשגת היעדים.
עובדי תחום המסעדות ידועים בשמחת החיים,
בגיבוש התחומי, באהבה ובהערכה למקום
העבודה ולכן זוהי הזדמנות מצוינת עבורי
להודות לאנשים המדהימים איתם אני עובדת
על האהבה האינסופית, ולאחל לי ולהם עוד
הרבה שנים של למידה והצלחה.
ולסיום משפט שמייצג את דרכנו בתחום:
“נמשיך להיות קבוצת אנשים המסרבים
לקבל את המושג “אי אפשר”.
אנו יכולים לעשות את מה שאנחנו רוצים
ונמשיך לעשות את זה יחד!”
(אינגבר קאמפרד)
"חדר האוכל משמש גם
כמקום למפגשים חברתיים
בין העובדים בו הם יושבים,
מדברים וחולקים חוויות יחד"
"עובדי תחום המסעדות ידועים
בשמחת החיים, בגיבוש התחומי,
באהבה ובהערכה למקום
העבודה ולכן זוהי הזדמנות
מצוינת עבורי להודות לאנשים
המדהימים איתם אני עובדת"
1...,11,12,13,14,15,16,17,18,19 2,3,4,5,6,7,8,9,20
Powered by FlippingBook